Kristallen schedels

Het eerste wat kristallen schedels doen, en dan vooral een authentieke oude kristallen schedel, is je helpen herinneren wie je werkelijk bent:

een lichtwezen in een fysiek lichaam.

Het is zo makkelijk om jezelf te verliezen in het dagelijks leven. Je vergeet dat het leven kort is en leuk kan zijn, zelfs met de pijn en moeilijkheden.

Synergy

Inhoud

 

Authentieke kristallen schedels

Vele oude legendes van culturen uit Mexico, Noord Amerika en Oceanië spreken over kristallen schedels. Ze noemden de schedels de navigators en communiceerden met hen middels hun dromen, gedachten en intuïtie.

Deze zogenaamde talking heads dragen boodschappen bij zich voor heel de mensheid, inclusief wat men ontdekt als men de angst voor de dood overwint. Ze werden (en worden nog steeds) gebruikt bij spirituele ceremonies.

Door de eeuwen heen zijn vele van deze authentieke schedels verloren gegaan of kwijt geraakt. Nu, in deze tijd van grote veranderingen, komen ze weer naar boven en delen zij hun universele wijsheid met de mensheid.

 

Waarom de vorm van een schedel?

SynergyEen kristallen schedel is een symbool van de mens in zijn essentie, zonder maskers. Ieder mens, ongeacht geslacht, ras of huidskleur, heeft een schedel. Het is het symbool dat ons allemaal verenigt.

Tevens staat een schedel symbool voor de diepere wijsheid.

Sjamanen van de oude oorspronkelijke culturen zien schedels vaak als symbool van hun voorouders, die de grenzen van tijd en de grenzen van leven en dood overstijgen. Ondanks dat ze fysiek niet meer onder ons zijn, worden zij in spirit nog bij het huidige leven betrokken.

Zo is een schedel eigenlijk een symbool van levenskracht, in plaats van een afspiegeling van de dood.

 

De helende werking van kristal

Kristallen hebben verschillende kwaliteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld energie opslaan, versterken en transformeren. Daarom worden kristallen ook zo veelvuldig toegepast in de computerindustrie.

Kristallen vormen zich volgens de wetten van de heilige geometrie. Daarom kunnen ze in hun natuurlijke vorm gezien worden als iets perfects, ook al ziet de buitenkant er misschien erg ruw en lelijk uit.

Door een kristal in je aura te plaatsen, ontstaat er een verbinding en een interactie tussen jouw eigen energie en de energie van het kristal. Het kristal zal jouw energiesysteem beïnvloeden en terug naar zijn natuurlijke perfecte staat brengen.

Dit activeert jouw blauwdruk, de essentie van wie jij bent. Vele vormen van kristaltherapie zijn hierop gebaseerd.

 

Wat doen kristallen schedels?

SynergyAls je een kristal in de vorm van een schedel slijpt, dan verandert de frequentie van het kristal en voeg je er een menselijke vibratie aan toe. De kwaliteiten van het kristal worden zo meer toegankelijk voor mensen.

Door het kristal te vermenselijken, kristalliseer je de mens als het ware. Je kunt je gedachten opslaan, je energetische blokkades transformeren en je positieve intenties versterken. Een kristallen schedel combineert de essentie van de mensheid met de helende kwaliteiten van een kristal.

Zo ontstaat een krachtig spiritueel instrument dat door mensen gebruikt kan worden voor spirituele groei en ontwikkeling. Kristallen schedels versterken energie en worden daarom vaak gebruikt bij spirituele ceremonies. Ze versterken de spirituele intentie van de mensen.

Het eerste wat kristallen schedels doen, en dan vooral een authentieke oude kristallen schedel, is je helpen herinneren wie je werkelijk bent: een lichtwezen in een fysiek lichaam.

Het is zo makkelijk om jezelf te verliezen in het dagelijks leven. Je vergeet dat het leven kort is en leuk kan zijn, zelfs met de pijn en moeilijkheden. Kristallen schedels helpen je te focussen op jouw binnenste zelf en stimuleren je dit essentiële deel van jezelf te bekrachtigen.

Een andere eigenschap van kristallen schedels is dat ze energie kunnen transformeren. Spirituele groei en ontwikkeling draaien om het transformeren van onze energie. Daarom kan je kristallen schedels hierbij gebruiken.

Synergy & friends

 

Werken met een kristallen schedel

Er zijn meerdere manieren om te werken met een kristallen schedel. De volgende beschreven manier is een goede manier om mee te beginnen.

  • Neem de kristallen schedel in beide handen en neem een oprechte positieve intentie in gedachten.
  • Doordat de geest en het lichaam met elkaar verbonden zijn en op elkaar reageren, wordt de frequentie van deze positieve intentie via de rechterhand doorgegeven aan de kristallen schedel.
  • Door de energetische versterkende kwaliteiten van het kristal, wordt de vibratie van de intentie versterkt en krachtiger.
  • Deze versterkte vibratie wordt door de chakra in de linker handpalm weer ontvangen en via dezelfde wisselwerking tussen lichaam en geest teruggezonden naar de hersenen, en meer bepaald naar de hypothalamus. Hier wordt het in het onderbewuste geprint.

Zo ontstaat er een continue, versterkende energetische stroming die blokkades kan transformeren. Je kunt een kristallen schedel zien als een soort van energieversterkende motor.

→ volgende pagina: Synergy
← vorige pagina: Home