Synergy

Het is onze wens dat wij samenwerken om talenten en energieën te combineren en zo een situatie te creëren waarin de mensheid kan beginnen met het verhogen van zijn collectieve trilling naar het volgende niveau.
Synergy

Synergy

Inhoud

 

Hoe ziet Synergy eruit?

Synergy is een heldere kristallen schedel die ongeveer zo groot is als een volwassen mensenschedel en ongeveer 7 kilo weegt. Zoals veel kristal, is het kristal van Synergy aan verandering onderhevig waardoor er door de tijd heen in het kristal bijvoorbeeld kleine “regenboogjes” of “wolkjes” ontstaan zijn. Dat maakt dat er vele vormen en structuren in het kristal zichtbaar zijn. Geslepen kristal is moeilijk te dateren, maar Synergy wordt geschat op 25.000 jaar oud.

 

Synergy en de wetenschap

SynergyMeerdere wetenschappers hebben zich gebogen over Synergy en zij hebben geconcludeerd dat het onmogelijk is om met de huidige technieken een kristal te slijpen in de vorm van deze specifieke schedel.

Tevens zeggen zij dat het opvallend is dat de frequentie van Synergy een reikwijdte heeft van een aantal kilometer.

Dat maakt Synergy tot een bijzonder fenomeen, dat door velen als “onverklaarbaar” wordt gezien. National Geographic heeft daarom verschillende artikels en televisieprogramma’s besteed aan kristallen schedels.

Synergy is een onderwerp dat zowel de esoterische wereld als de wetenschap fascineert. Een mooi voorbeeld van hoe Synergy twee verschillende werelden samen doet komen.

 

Synergisme

Drievoudige spiraalDe naam Synergy vertegenwoordigt de eigenschap van deze schedel. Het woord Synergy betekent dat het effect van samenwerken groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken. In andere woorden: 1 + 1 = 3 of zelfs meer.

Synergy stimuleert en versterkt intermenselijke positieve contacten, waardoor mensen boven zichzelf uitstijgen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Een ultieme vorm van samenwerken.

 

Waar komt Synergy vandaan?

Synergy is een schedel die zijn oorsprong heeft op het continent Lemurië. Dat lag in de geografische driehoek tussen Nieuw-Zeeland, Paaseiland en Hawaï. Toen dit continent verloren ging, is Synergy op een eiland in Micronesië terecht gekomen. Daar heeft het een lange tijd doorgebracht, totdat Synergy door mensen op een rieten kano van Micronesië over de Stille Zuidzee naar Hawaï werd gebracht.

Synergy

Hier verbleef Synergy 7 generaties lang, alvorens weer op een rieten kano zijn weg voort te zetten naar Peru. Toen de conquistadores in Peru de inheemse bevolking uitroeide, eindigde Synergy bij de “mensen uit de hemel, de strijders van de wolken”. Dit was de Chachapoya-stam in het noorden van Peru, die de strijd tegen de Spanjaarden overleefde. Hier verbleef Synergy lange tijd.

 

George

Synergy werd naar de huidige Westerse wereld gebracht door een aardige man die George heette. Een van zijn reizen in de jaren 1980 bracht hem naar Peru, waar hij in de jungle onderdak zocht voor de nacht. Hij verbleef bij de sjamaan van de stam, die hem op een onverwacht moment de schedel gaf. De sjamaan vertelde hem dat hij zou weten aan wie hij Synergy zou moeten overdragen. Zonder te beseffen wat de schedel betekende of wat deze boodschap precies inhield, nam hij de schedel mee naar huis. Hij beschouwde het als zijn geluksvoorwerp.

Sherry met SynergyIn de jaren 1990 ontmoette George de Amerikaanse Sherry Whitfield op een kristallenbeurs in de VS en hij voelde dat de schedel naar Sherry wilde gaan. Hij drukte de schedel in de handen van Sherry en vertelde dat ze de schedel volgens hem mee moest nemen.

Sherry vertrouwde dit niet helemaal: “Waarom zou iemand een duur, onvervangbaar kunstwerk meegeven zonder daar iets voor terug te willen?” Ze besloot er een nachtje over te slapen, maar accepteerde uiteindelijk toch dit speciale cadeau.

 

De boodschap van Synergy

Sherry ontdekte dat de schedel bijzondere krachten had en dat de schedel met haar communiceerde. Synergy wilde de wereld in, om de boodschap van de mensheid te verspreiden. Daar had Synergy een Amerikaanse vrouw bij nodig die helpen kon.

Sindsdien reist Synergy de wereld over en ontmoeten veel mensen Synergy om hun eigen spirituele pad te ontdekken en te versterken. De boodschap van Synergy en Sherry is er eentje van liefde en compassie. Synergy zegt: “Het is onze wens dat wij allemaal samenwerken en onze talenten samenbrengen, zodat de mensheid haar collectieve vibratie verhoogt naar een volgend niveau”.

Synergy met Sherry

Sherry en Synergy hebben hun eigen website en Facebook pagina.

→ volgende pagina: Programma
← vorige pagina: Kristallen schedels